BådReparation.dk - Indehaver : Jesper K. Petersen - Professionél Bådebygger - Reparation | Renovering | Installation | Ombygning -  Vi tilbyder alle former for reparationer, renoveringer og ombygninger i glasfiber og træ på glasfiberbåde og træbåde i Århus-området, det Midtjyske Søhøjland og resten af Østjylland.

Om os

Virksomheden drives til dagligt af indehaver Jesper K. Petersen.

Jeg har sejlet det meste af mit liv og er stadigvæk aktiv kapsejler og tursejler. Mit sejlerliv startede for mange år siden som 14 årig med windsurfing i Århus-bugten. Og, når jeg idag er på vandet, er det i en ældre jordomsejler, som jeg selv er igang med at renovere. Typisk foregår det med familien i farvandene omkring Danmark. Mine sejlerdrømme går i retning af sejlads i Middelhavet eller en jordomsejling.

Jeg er uddannet som professionél bådebygger og har 10+ års erfaring med alle former for reparationer af lystbåde i glasfiber og træ.

Se min profil på Linkedin :

Min virksomhed er idag en enmands-virksomhed, således du altid møder en kompetent og kvalificeret fagperson i forbindelse med en opgave.

Og, når det drejer sig om større opgaver, eller opgaver hvor der kræves flere kompetencer, så trækker jeg på andre dygtige folk i mit netværk.  Jeg samarbejder bl.a. med dygtige folk indenfor flg. specialer :

  • Motor
  • Sejl og rig
  • Bådopbevaring
  • Bådtransport
  • Polstringsarbejde og ombetrækning
  • Belysning og el-installationer
  • Rustfrit stål og smedearbejde

Så, kontakt mig og hør nærmere om, hvorledes jeg kan hjælpe med at gøre netop din båd klar til masser af gode timers problemfri sejlads !

Læs mere … Forhør nærmere …   Bestil tilbud …